Trinity College

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (117 votes, average: 4.27 out of 5)
Loading...
comments

Trinity College

Locul în care te simţi mereu tânăr

Dacă eşti în căutarea unui club în care să te distrezi ca pe vremuri, cu prietenii şi colegii, destinaţia ideală este Trinity College, de pe Şelari 9-11 din Centrul Vechi, un local cu muzică bună, preţuri excelente şi atmosferă pe măsură.

Trinity College este locul în care party-urile sunt ca la carte. În decorul original, semnat de cunoscutul designer Cristian Corvin, care exploatează într-un mod stilizat ideea unei biblioteci studenţeşti, vei avea ocazia să se distrezi ca la 20 de ani.

Indiferent că mergi lunea la Karaoke cu Bogdan Iftimie pana la orele 24 si apoi stai şi la Tequila Party, joia la Back in Time, petrecerea cu muzică veche marca DJ Excite, sau în weekend la Champagne Party, îţi garantăm că vei avea parte de o atmosferă excelentă.

Dincolo de muzica ever-green, de hiturile anilor ‘70-‘80-‘90, de atmosfera chic, Trinity College este animat de oamenii cool care îl frecventează. Pe mulţi dintre ei îi vezi imortalizaţi în fotografiile din club.  O adevărată comunitate de party-people, cool, trendy şi friendly.

Dansând şi fredonând hiturile legendare ale anilor trecuţi,  vei trăi o experienţă care merită încercată, mai ales dacă ai ceva de sărbătorit.

Preţurile sunt ok, în media zonei, cu tot felul de oferte la cocktailuri, shot-uri, votcă şi wiskey, iar surprizele sunt pe măsură. Aşa că n-ai niciun motiv să ratezi această experienţă.

Feel Young again and Kepp Learning.

Vezi poze de la toate petrecerile din Trinity College
Te-ar mai putea interesa: