The Vintage Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (121 votes, average: 4.07 out of 5)
Loading...
comments

The Vintage Pub

Daca doriti sa va racoriti intr-o zi calduroasa de vara cu o bautura rece, sau sa va relaxati savurand o cafea buna, iar seara sunteti pregatiti de petrecere, The Vintage Pub este locul perfect.

Ziua este pub si dispune si de o terasa frumos amenajata, iar seara incepe distractia, cu petreceri care tin pana in zori.

Atmosfera este creata de invitati, barmani, MC, DJ, vedete, iar muzica ce poate fi ascultata aici  imbina toate genurile muzicale, fiind in acest fel pe gustul tuturor.

The Vintage Pub este primul pub din Centrul Vechi care a adus DJ si MC pentru a crea o atmosfera perfecta, dar si primul pub in care s-a dansat pe bar in Centrul Vechi. Toate acestea il fac unic, fata de restul pub-urilor pe care la intalnim in zona.

Petrecerile si atmosfera intalnite aici sunt unice in Centrul Istoric, asadar sunteti invitati in fiecare zi a sapatamanii sa va relaxati si sa va distrati la petrecerile organizate in The Vintage Pub.

Asadar, Luni este timpul pentru The Vintage DJ Party, marti petreceti la Wild Girls Party, miercuri Surprise Party, joi Live Vintage / The Vintage DJ Party, iar vineri, sambata si duminica este timpul sa petreceti pana in zori la The Vintage DJ Party.

Vreti sa stiti care este specialitatea casei in materie de bautura?

Ei bine, este locul perfect pentru un Shot in stil Vintage Pub: B52 (Khalua, Bailey’s, Triple Sec), GAS SHOT (Sambuca, Peach Schnapps, Finlandia, Cinnamon), KAMIKAZE (Finlandia, Triple Sec, S&S), PASSPORT TO HELL (Jack Daniel’s, Metaxa, Triple sec, Brown Sugar), MELON BALL (Finlandia, Melon Puree, Orange Juice), MEXICAN MELON BALL (El Jimador, Melon Puree, Orange Juice), BRAIN DAMAGE (Peach Schnapps, Bailey’s, Grenadine), BABY WOO WOO (Finlandia, Peach Schnapps, Cranberry Juice), RED LINE (El Jimador, Sambuca, Tabasco), TEQUILA BUM BUM (El Jimador, Sprite),MAD DOG (Finlandia, Grenadine, Tabasco), SLIPPERY NIPPLE (sambuca, baileys, grenadine) sau AMNESIA (Finlandia, Triple Sec, Sambuca).

Mai mult, The Vintage Pub organizeaza evenimente speciale, cu teme diverse, toate pentru a crea o atmosfera perfecta.
Te-ar mai putea interesa: