Old Habits – Opening Party: nimic nu moare, totul se transformă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Old Habits – Opening Party: nimic nu moare, totul se transformă

Așa cum v-am promis săptămâna trecută, venim cu mai multe lămuriri legate de închiderea localului Barbero. Ba mai mult, informațiile ce vor urma, sunt de mare interes și pentru clienții fostului Old City, care, btw, continuă să fie prezent în inimile și amintirile noastre.

Astfel, vestea e că, în locul “înainte se afla Barbero“, s-a deschis un local nou-nouț sau, corect spus, cu un aer fresh, pentru că acesta are deja rădăcini bine înfipte în această zonă a Centrului Vechi.

Este vorba de Old Habits și a avut petrecerea de deschidere aseară. Parcă numele aduce cu ceva cunoscut? Așa-i? Și vouă vi se pare? Pentru că pe noi instant ne-a dus cu gândul la consacratul Old City. Și nu greșim deloc, pentru că cele două localuri au câteva lucruri în comun.

Întâi de toate: proprietarul! Cristi Opaiț – owner-ul fostului Old City și al faimosului The Drunken Lords – este cel care dă startul acestui business.

Un alt liant între cele două localuri – Old City și Old Habits – sunt câteva elemente cheie de design. Astfel, cei care încă suspină după fostul local, își vor găsi repede locul aici. Totodată, Old Habits dispune de un bar amplasat pe toată lungimea localului, astfel că toate lumea va avea un loc la bar!

Mai mult decât atât, barul reprezintă piesa de rezistență și pentru încingerea atmosferei, întrucât exact așa cum ne obișnuisem de la Old City, acesta va constitui de multe ori, ringul de dans al fetelor.

Totuși, să ne-nțelegem: nu este vorba de aceeași Marie cu altă pălărie. Sau DA? Dar asta se poate transforma în avantaj…

Din punctul nostru de vedere, poziționarea este una privilegiată. E drept că spațiul din interior nu este foarte de mare, însă acest minus este compensat prin dimensiunea mai mare a terasei care se întinde atât pe strada Lipscani, cât și pe Șelari! Asta mi se pare super tare, dacă ținem cont de noua lege care permite funcționarea teraselor pe durata întregului an.

Acestea fiind punctate, cred că e și mai clar faptul că Old City nu s-a închis din lipsă de clienți sau pentru că se-ndrepta spre faliment… dimpotrivă, putem spune că este vorba de intuiția și feelingul owner-ului care consideră că nimic nu moare, totul se transformă. Și uite așa, Old Habits duce distracția și experiența clienților pe o treaptă superioară.

Părerea noastră e că localul va fi un succes garantat! Câteva imagini de la petrecerea de deschidere sunt disponibile mai jos! Revenim cu întreaga galerie foto în curând.

08.02.2018 Grand Opening Old Habits
Te-ar mai putea interesa: