Mojo Club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...
comments

Mojo Club

Best Music Club in Centrul Vechi

Dacă n-ai fost încă în Mojo, înseamnă că n-ai simţit ce înseamnă cu adevărat feeling-ul Centrului Vechi. Este unul dintre localurile care reprezintă poate cel mai bine spiritul oraşului. Un club aparte, considerat best karaoke bar din Bucureşti, animat de o adevărată comunitate care se distrează şi trăieşte aventura urbană cu zâmbetul pe buze şi chef de distracţie.

La Mojo Music Club, de pe Gabroveni 14, distracţia este la ea acasă. În fiecare seară ai spectacole de karaoke, show-uri live cu trupe cunoscute sau care abia încearcă să se afirme.
Iar dacă eşti amator de sporturi, de la fotbal la rugby etc., vei putea să le vezi pe toate în direct, la o bere rece alături, bineînţeles, de prieteni. Iar dacă îţi plac jocurile interactive de tip Board Games, în genul Fussball, ai toate şansele să arăţi că eşti cel mai bun.

Aşa că, dacă vrei să ieşi din cotidian, dacă eşti în căutarea unei experienţe de calitate, mergi la Mojo indiferent de seară, de la ora 21.00, şi îi vei asculta pe unii dintre cei mai buni interpreţi de cover-uri româneşti şi străine (alternativ music, rock, punk, pop etc.)

Muzică de calitate, originală, o atmosferă relaxantă, un meniu cu preţuri super ok. Ce îţi mai trebuie pentru o seară agreabilă? Sună-ţi prietenii, fă o rezervare (100 de locuri la karaoke, 400 în sala de live music) şi distrează-te.

Îţi mai dăm un pont. De luni pînă vineri, la MOJO, de la ora 13:00 pana la ora 20:00, berea Ursus costă doar 5 lei. Lunea, oferta este valabila toată ziua.

Pentru că meriţi ce e mai bun, OraşulVechi.ro îţi prezintă cele mai tari locuri de distracţie din Bucureşti.
Te-ar mai putea interesa: