Linea Closer to the Moon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 4.86 out of 5)
Loading...
comments

Linea Closer to the Moon

Linea Closer to the Moon este un alt local din Centrul Vechi care se bazează pe conceptul roof bar, fiind localizat pe Calea Victoriei la numărul 17 dar cu intrare din lateral, de pe Lipscani. Localul este cel mai nou din această categorie și invită doritorii să se bucure de o priveliște încântătoare la apus, asupra Centrului Bucureștiului.

Linea Closer to the moon este amplasat la ultimele etaje ale Magazinului Victoria și dispune de 2 spații: la etajul 4 suntem întâmpinați cu un restaurant indoor, ce are o capacitate de circa 250 de locuri; în timp ce la etajul 5 al clădirii ne așteaptă o superbă terasă ce are o capacitate de aproximativ 400 de locuri.

La 2 ani jumate de la creativitatea și originalitatea pe care Nomad Sky Bar a așternut-o la picioarele bucureștenilor în cel mai rafinat mod, Linea Closer to the Moon ne surprinde de asemenea cu un spațiu reinventat tot în inima Bucureștiului.

Cu o hidroizolație șmecheră (a se înțelege răcnet sau modern), un spațiu extrem de cuprinzător și o atmosferă care nu are nimic de-a face cu aglomerația, agitația și căldura aparent fără leac din București, Linea este locul perfect în care să te oprești la o bere după muncă.

Atmosfera aduce puțin cu cea de la „La Motoare”, de pe TNB, și nu pare un local exclusivist în care accesul se face pe bază de rezervare. Mai mult, nici serviciul la masă nu este disponibil. Însă punctele forte pe care echipa le promite, sunt calitatea mâncării și promptitudinea pregătirii acesteia dar și cocktailuri dintre cele mai originale. Deci la Linea nu contează dacă porți un costum sau un șort și un tricou de vară! Nu are importanță nici dacă preferi un vin bun sau doar vrei să o lălăi la o bere cu prietenii…  atmosfera și servirea sunt aceleași, în timp ce priveliștea demențială e gratuită, indiferent de greutatea portofelului.

Poze Linea Closer to the Moon
Te-ar mai putea interesa: