Laborator de Cocktailuri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Laborator de Cocktailuri

 Eu să beau un cocktail? E scump, e feminin şi cum ar fi să ies în oraş cu o tipă şi să o invit la aşa ceva. O să creadă că vreau să mă dau mare. Cam asta era impresia prietenilor cu care am vorbit atunci când i-am invitat la un cocktail. Asta se întâmpla înainte să ieşim la “Laborator”, unul dintre cele mai cool locuri din Centrul Vechi. Rezultatul? Acum mă sună şi mă întreabă când facem una de-aia cu… de toate. Se referă la combinaţiile speciale de arome pregătite de barmanii din Laborator de Cocktailuri.

 De ce e mişto în Laborator? Pentru că de fiecare dată ai şansa să încerci altceva, altă combinaţie de arome, de băuturi, de senzaţii. Şi nu glumesc, să bei un cocktail cu vodka şi cranberries, un Espresso Martini sau Caribbean Rum Punch, Pina Colada, e ceva absolut special. Iar dacă vrei altceva, barmanul îţi poate inventa un cocktail pe loc, special pentru tine.

 “Trebuie doar să spui ce fel de băutură îţi place şi noi îţi dăm sugestii. Dacă eşti obosit, îţi dăm ceva energizant, dacă vrei ceva mai dulce sau mai acrişor, dacă vrei ceva cu multă aromă, ceva special, avem multe idei şi cred că acesta este unul dintre atuurile noastre. Că puteţi să îţi oferim de fiecare dată ceva mişto, care sigur n-ai încercat”, ne spune managerul localului, George Haraga.

 Atmosfera din Laborator de Cocktailuri este una excelentă, pe măsura ofertei de băuturi. Barul lung, stil vagon, pare desprins parcă dintr-o lecţie de chimie, cu tabelul lui Mendeleev, eprubetele si paharele Berzelius. Decorul cu aer industrial sugerat de lampile din tevi si burlanele de aerisire la vedere este temperat de mobilierul vechi din lemn. Barul parca e dintr-o farmacie veche, cu o multime de sertăraşe si dulapioare etichetate, la care experimentează de zor barmanii şi clientii. E o atmosferă absolut originală, în care o să te simţi inspirat să incerci tot felul de băuturi neobişnuite.

 “Este un loc special în care vrem să te simţi diferit, să experimentezi un alt mod de a ieşi cu prietenii, cu iubita sau iubitul. Să stai de vorbă la o băutură specială, să te relaxezi şi să zâmbeşti – cam asta propunem şi vreau să cred că ne iese. Avem deja o clientelă fidelă, dependentă de experimentele noastre cu băuturi, cu senzaţii şi arome”, afirmă George Haraga.

 Îl întreb dacă nu e cumva prea pretenţios să ieşi cu cineva în oraş la un…cocktail.

 “Tu nu te-ai săturat de aceleaşi băuturi, de berea clasică, de atmosfera aia de pub obişnuit? Noi încercăm să ducem experienţa la un nivel ceva mai select, ca o chestie aspiraţională, însă disponibilă oricui îşi doreşte mai mult. Facem de şapte ani asta şi cred că, dacă ar fi să calculăm, avem milioane de experimente reuşite”, mi-a răspuns George.

 De miercuri şi până duminică, seara, după ora 22:00, la Laboratorul de Cocktailuri se organizează party-uri. Muzică bună, oameni foarte ok, fără puştime, fără “impresionişti”. E un loc decent, aparte, în care îţi garantez că, dacă îţi surâde ideea unui cocktail, o să te încadrezi în peisaj şi o să te distrezi de minune. Preţurile sunt absolut ok, aşa că n-ai nicio grijă. Experienţele cu coktailuri nu o să îţi lase urme adânci în portofel, în tentativa, bineînţeles, de a găsi “Your dream cocktail”. Aşa sună moto-ul celor de la Laboratorul de Cocktailuri.

 Ştii expresia aia cu…în orice călătorie, drumul contează. Aşa e şi aici. Cu cât mai multe experimente cu cocktailuri, cu atât vei avea şansa să-l nimereşti pe cel de vis…

[Not a valid template]
Te-ar mai putea interesa: