Gilda Music Lounge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (136 votes, average: 4.55 out of 5)
Loading...
comments

EXCLUSIV: Gilda Music Lounge

Cel mai nou local din Centrul Vechi

Gilda Music Lounge este cel mai nou local din Centrul Vechi. S-a deschis în incinta teatrului de pe Lipscani, în locul clubului MUSE. Prin conceptul abordat, localul reușește să aducă un sulfu proaspăt și să anime din nou strada Lipscani.

După o discuție cu unul dintre asociații Gilda Music Lounge, Osvaldo Iandolo, prima impresie cu care am rămas a fost: „Wow, localul ăsta e super șmecher! Iese din tipare…”

Ei bine, nu m-am înșelat. Cu aceeași impresie am rămas și după petrecerea de pre-opening care a avut loc aseară

Conceptul care stă la baza acestui local este unul inedit. Prin atmosfera creată, acest lounge-bistrot promovează socializarea la standarde înalte, într-o ambianță pe cât de soft, pe atât de sofisticată.

Ceea ce mi s-a părut foarte tare a fost alternanța dj – muzică live, fără să simți momentul acestei schimbări. În acest sens, Gilda Music Lounge colaborează cu 3 trupe românești rezidente.

Dacă în timpul zilei localul este unul cochet în care să vă relaxați și să socializați, în serile de weekend, atmosfera este una de club. Dacă primele cuvinte care vă vin în minte sunt dansatoare/animatoare sau zbenguială, trebuie să știți că dați greș, pentru că aici nu veți da peste niciuna dintre acestea. Conceptul este “soft” și deja „rupe” peste hotare, Odată cu Gilda, acest trend intră și în Centrul Vechi.

Cu o suprafață de circa 400 mp, Gilda Music Lounge are o capacitate de până la 250-300 de locuri în serile de club. Localul dispune și de o terasă, cât și de o încăpere special creată pentru fumători. Asta dacă legea ne-o va permite în viitor.

În timpul zilei aici veți putea savura diverse mâncăruri din bucătăria internațională, de la burgeri cu cartofi prăjiți, până la deserturi fine și gustoase.

Privind prețurile, acestea se încadrează în media prețurilor din Centrul Vechi, însă serviciile se doresc a fi unele exclusiviste.

Programul de funcționare este 11:00 – 04:00 și până-n ora 01:00 pentru bucătărie.

„Gilda” este numele unuia dintre cele mai cunoscute localuri din Roma, și reprezintă totodată numele unui faimos personaj din cinematografia italiană. Cuvântul non-englezesc sparge seria englezismelor din denumirea localului.

Anyway, e suficient să ții minte Gilda = Lipscani 53 (Teatrul de pe Lipscani).  Pe mine m-a convins. Tu ce crezi despre cel mai recent local din Centrul Vechi?

Vezi foto de la toate petrecerile din Gilda

[Not a valid template]
Te-ar mai putea interesa: