Club Bound

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (633 votes, average: 4.20 out of 5)
Loading...
comments

Club Bound

Aflat în cea mai populată zonă a „Centrului Vechi” și bucurându-se de un spațiu generos, al cărui design îmbină perfect clasicul și modernul, Club Bound a fost conceput, din start, ca un loc de întâlnire între prieteni și își dorește să apropie oameni cu background-uri cât mai diversificate, să creeze un sentiment de unitate între aceștia, staff şi performeri.

Din acest motiv ne-am propus să trasformăm fiecare zi la Club Bound într-o ocazie specială, cu DJ, MC și invitați speciali pe măsură.

Localul este unul cameleonic, fiind ideal pentru diverse ocazii. Fie că vremea îți surâde și ai chef de o ieșire cu gașca la terasă, fie că ești pe mood-ul party și vrei să te unduiești pe super muzică sau pur și simplu ai poftă să iei masa în oraș cu cineva drag, la club Bound le poți avea pe toate.

Așadar, în acest local ai experiențe pe cinste, indiferent de momentul zilei.

________________

Paint a picture of a perfect place, we’ve got it better than anyone’s told you.

Bound’s got all the right things in all the right places so come down here with the right attitude and enjoy yourself!

Situated in the most popular zone of the “Old Center”, with a generous space, where the classic meets the modern design, Bound Club was created from the beginning as a meeting place for friends.

The club wishes to bring together different people, with different backgrounds and to create a bond between them and the staff.

That’s why we are are trying to make every day a special occasion with DJ’s, MC’s and special guests.

The excellent services and the great atmosphere will convince you to come back to Bound, every time you are looking for fun or relaxation.

Vezi foto de la toate petrecerile din Club Bound




Te-ar mai putea interesa: