Club A

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Club A

Centrul vechi al Bucurestiului gazduieste pe strada Blanari numarul 14, inca din anul 1969 cel mai „studentesc” club din zona – Club A.

„Parintele” clubului este Emil Barbu „Mac” Popescu, actualul Presedinte al Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” – Bucuresti, pe atunci student al acesteia.

In anul 1969, o mana de studenti la arhitectura au reusit sa gaseasca un spatiu – un subsol dezafectat de pe Blanari, cativa  banuti (35.000 de lei – suma impresionanta pentru acele vremuri, obtinuta prin cheta) si oamenii – absolut toata suflarea Institutului de Arhitectura si nu numai.

Din acel an a inceput sa fie scrisa isotoria Clubului A, aici urmand sa se lanseze majoritatea trupelor rock din muzica romaneasca. Timpuri Noi, Metrock, Sarmalele Reci, Suie Paparude, Travka sunt doar cateva dintre acestea.

Desi cu o istorie in spate, Club A ramane in continuare preferatul studentilor care participa entuziasti la concertele trupelor tinere de rock sau folk, la serile de film si de teatru. Florian Pittis, Johnny Raducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar cateva dintre personalitatile care au scris istorie in Club A.

Club A este deschis dupa cum urmeaza:

LUNI – JOI: 12:00 – 05:00

VINERI: 12:00 – 06:00

SAMBATA: 16:00 – 06:00

DUMINICA: 16:00 – 05:00
Te-ar mai putea interesa: