55Jazz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
comments

55Jazz

Jazz-ul nu se asculta, se simte si se traieste in fiecare secunda, in timp ce notele muzicale se scurg si se contopesc.

Si unde altundeva ai putea sa gusti din plin ritmul, tonalitatea si improvizatia muzicii de jazz, mai bine decat la 55Jazz?

55Jazz, se defineste ca fiind locul in care te rupi de cotidian, pentru ca, potrivit lui Art Blakey  “jazz-ul sterge praful vietii de zi cu zi”

55Jazz te intampina cu o atmosfera relaxata, degajata si o echipa de tineri pozitivi, ce se descriu ca fiind nebuni, linistiti si sociabili, dar deloc lipsiti de profesionalism si seriozitate, intocmai ritmurilor “nebune” ale acestui stil, bine cunoscut si indragit, de multa lume.

Nopti de petrecere si zile de relaxare te vor prinde in incinta celui mai nou  bar, oferindu-ti posibilitatea de a intra in atmosfera oferita de “greii” genului precum: Nina Simone, Bill Evans, Miles Davis, Louis Armstrong ori John Coltrane.

Desi Ornette Coleman marturisea cum ca ” jazzul este singura muzica in care aceeasi nota poate fi cantata seara de seara, dar diferit de fiecare data”, lista concertelor live si a petrecerilor se anunta a fi incarcat si updatata in permanenta, ritmurile de modal jazz, funk si blues rasunand nencetat.

De “prohibitie” nu trebuie sa ne facem griji, caci bautura este nelipsita si preparata cu maestrie si servita impecabil de catre barmani.

55Jazz este libertate si improvizatie, asemeni Modal Jazz-ului creat de Miles Davis si John Coltrane in 1955. Un meniu variat, un loc cu atitudine, primitor, prietenos si destins. Pentru 55Jazz, jazz-ul nu este doar muzica, este un mod de viata, este un fel de a fi si un mod de a gandi.
Te-ar mai putea interesa: