Teatrul de pe Lipscani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
comments

Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani, în Sala Muse (din incinta Clubului La Muse), își deschide porțile cu producții deja consacrate și premiere care vă așteaptă să le consacrați.

Susținem teatrul independent. Susținem bucuria jocului, inventivitatea și expresivitatea. Susținem tinerii. Susținem marii actori care vin de pe scena teatrului clasic direct printre mesele cafenelei, în mijlocul publicului.

Teatrul independent  este cea mai directă formă de teatru, unde spectatorul este implicat, deopotrivă actor, partener sau critic. Teatrul independent este cel mai aproape de public, unde actorul respiră, râde, simte și trăiește odată cu privitorul.

Teatrul de pe Lipscani vă propune  astfel de întâlniri și experiențe, care să devină amintirile voastre, prețuit păstrate la inimă.

În Sala Mare, Teatrul de pe Lipscani își propune să producă spectacole de referință, avându-i în distribuții pe unii dintre cei mai mari actori ai scenei românești.

Deasemenea, avem plăcerea de a găzdui două trupe importante: Compania Passe-Partout şi Compania Ion Creangă, care îşi desfăşoară activitatea în Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

Vă așteptăm la un spectacol frumos și o seară reușită!

Vă așteptăm la Teatrul de pe Lipscani!
Te-ar mai putea interesa: