Institutul Cervantes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Institutul Cervantes este locul unde inveti limba spaniola de la profesori nativi, este locul unde vezi cele mai bune filme hispanice, dar este si un loc unde au loc periodic concerte si expozitii.

Institutul Cervantes este o institutie creata de Spania în anul 1991 cu scopul de a promova si preda limba spaniola si de a difuza cultura Spaniei si a tarilor vorbitoare de limba spaniola. Sediul central al institutiei se afla la Madrid si la Alcalá de Henares (Madrid), orasul unde s-a nascut scriitorul Miguel de Cervantes.

Institutul Cervantes este prezent pe patru continente cu peste 60 de centre, intre care se remarca Institutul Cervantes din Bucuresti deschis oficial în ianuarie 1995.

Institutul ofera spatiu de intalnire pentru specialisti din diferite domenii. Constant, au loc dezbateri la care participa cercetatori si scriitori, au loc discutii si seminarii pe teme de literatura, lingvistica, arta, film, istorie si multe altele.

In cadrul programului cultural sunt prezente activitati legate de teatru, dans, muzica, literatura, arta, arhitectura si gastronomie.

Adresa: Bd. Elisabeta nr. 38 (fosta cladire Gambrinus)

Tel.: 021.210.27.37

Website: www.bucarest.cervantes.es
Te-ar mai putea interesa: