Godot Cafe-Teatru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (64 votes, average: 4.84 out of 5)
Loading...
comments

Godot Cafe-Teatru

Godot Cafe-Teatru a aparut in scena Centrului Vechi urmand un concept inedit. Localul ofera clientilor posibilitatea de a servi cina in timp ce urmaresc un spectacol de teatru. Si cum un astfel de loc era de multa vreme asteptat in aceasta zona, Cafe-teatrul si-a inspirat numele din vestita piesa a lui Samuel Beckett, “Asteptandu-l pe Godot”.

Ambianta

Spatiul recreeaza atmosfera interbelica si este dotat cu scena, cortina si un pian. Localul pastreaza aspectul unei sali de teatru clasice, fiind singurul loc de acest gen din Bucuresti.

Pentru ca atmosfera de teatru sa fie completa, la bar lucreaza studenti la actorie. Si pe scena sunt prezentati in fiecare seara artisti tineri care dau viata pieselor de teatru contemporan, concertelor, spectacolelor de stand up comedy si show-rilor impro. La Godot Cafe-Teatru te mai poti bucura de proiectii de film, expozitii de fotografie sau lansari de carte.

O mare parte din spectacolele prezentate sunt productii proprii ale Godot Cafe-Teatru, localul reusind astfel sa-si pastreze nota originala si inovatoare in spiritul careia si-a inceput activitatea.

O nota de originalitate pura este oferita de posibilitatea de a servi o cafea si ceva de mancare in timp ce se desfasoara repetiile pentru viitoarele spectacole ale cafe-teatrului.

Ce mancam la Godot

Pe langa portia de teatru si evenimente culturale, Godot isi atrage si fidelizeaza clientii cu un meniu variat care cuprinde cafea, racoritoare si bauturi alcoolice, dar si mancaruri deosebite, potrivite tuturor gusturilor.
Te-ar mai putea interesa: