Restaurant Samurai. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Restaurant Samurai – savoare autentic japoneză

Restaurantul traditional japonez, Samurai, este situat in Centrul Vechi, pe strada Selari, intr-un spatiu ce imbina simplitatea ambientala japoneza cu accente exotice.

Experienta culinara

Bucataria japoneza, recunoscuta international ca una dintre cele mai sanatoase din lume, a fost recent inregistrata în Patrimoniul UNESCO. Restaurantul Samurai isi propune sa aduca gustul adevarat al Japoniei printr-un meniu care are la baza produse exclusive, aduse din Tara Soarelui Răsare.

Meniul contine o gama variata de sushi, iar printre noutati se remarca: „ramen” – supa japoneza a carei traditie recomanda sorbirea sa zgomotoasa pentru maxim de savoare si „okonomiyaki” – cunoscuta ca si „pizza japoneza” a fost inventata de nevestele din Hiroshima pe durata razboiului, avand ca ingredient principal varza. Pe langa acestea, nu lipsesc nici „yakisoba”, asa-zisele spaghetti japoneze si teppanyaki.

Gustul autentic este lasat in grija celor doi Samurai ai bucatariei japoneze, Sushi Chef Suenaga şi Ramen Chef Tanimura.

O vizita la Samurai

Restaurantul Samurai este situat pe trei nivele, fiecare dintre ele dedicate unui anumit specific. Japonia de alta data, cat si cea moderna, este regasita in ambianta si elementele folosite in designul interior.

Samurai este singurul restaurant din Centrul Vechi care se adresează tuturor celor isi doresc sa interfereze cu bucataria si cultura japoneza si totodata adopta un stil de viata sanatos. Pe langa sarbatorile traditionale care vor deveni ocazia de a cunoaste indeaproape stilul japonez, restaurantul isi propune sa organizeze frecvent evenimente.
Te-ar mai putea interesa: