Republic. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Re:Public. UPDATE: ÎNCHIS

Familiarizați cu  minunatele  Bier Halles din Germania sau Republica Ceha, am realizat ca Centrul Vechi al Bucurestiului nu ar mai avea nevoie de un asa numit pub sau de o alta “casa a berii”, cu oferte limitate de bere si bauturi spirtoase, cu acelasi decor, sau mancare, sau  muzica.

Face parte din grupul Mondy’s Management, ce deține Bordello Pub, precum si restaurantul Phil, aflat în nordul capitalei, şi este situată pe strada Şelari nr. 14, într-o clădire reconstruită integral în 2012, având la dispoziţie o suprafaţă de 1.000 mp şi aproximativ 500 de locuri la mese, împărţite pe două niveluri:

–       Brasserie, aflată la parter, unde se află pub-ul re:inventat. Va astepta o selectie generoasa de beri, vinuri, bauturi spirtoase si mancare excelenta.

–       Bierhalle la subsol un spatiu larg, deschis, cu mese din stejar masiv si fanfare dedicate interpretand muzica din berarie. Gasiti entertainment live pe parcursul intregii saptamani si o excelenta selectie culinara inspirata din cele mai bune berarii aflate in Hamburg, Berlin, Copenhaga, Praga, Munchen si Bruxelles.

Re:public re:interpretează şi re:inventează experienţa ieşitului în oraş, oferind o atmosferă autentică de berărie şi un meniu de profil complet, care va fi cu siguranţă pe gustul bucureştenilor.

Cea mai mare berărie din Centrul Vechi a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro, punând la dispoziţia clienţilor, alături de un decor original şi un meniu complex, unul dintre cele mai bune sisteme audio-video din ţară, pentru a urmări la standarde înalte toate evenimentele sportive.

_____________________________________ EN __________________________________________

Re:public Brasserie & Bierhalle

Republic is a contemporary Public House bridging the gap between beer halls and upscale eatery.

With an emphasis on premium quality beer and an inspiring menu built specifically to complement this beverage.

With at least 12 beers drawn from custom built towers, over 30 hand selected bottles from around the world, a zippy wine list, and unique cocktails, there is no shortage of thirst quenching options to pair with our modern interpretation of beer hall classic food favorites.

We are completing Bucharest’s old city bar scene with a high energy atmosphere, sleek decor and one of the best audio visual systems in the country to watch your favorite sporting event.

Welcome to our Republic!

Hours

Mon – Thu: 12:00 – 02:00

Fri: 12:00 – 05:00

Sat: 12:00 – 05:00

Sun: 12:00 – 02:00

Attire – Casual

Services:

Takes bookings

Good for groups or parties

Table service

Outdoor seating
Te-ar mai putea interesa: