Old City – Șelari 14. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (525 votes, average: 4.61 out of 5)
Loading...
comments

Old City – Șelari 14

Old City, pub-ul care scrie istorie în Centrul Vechi.

Old City este unul dintre cele mai cunoscute localuri din Centrul Vechi al Capitalei. După cinci ani de petreceri incendiare, a trecut la nivelul superior. Din august s-a mutat pe strada Şelari 14.

Într-un spaţiu de 1.000 mp, dublu faţă de cel avut în trecut, Old CIty a dezvoltat unul dintre cele mai mari pub-uri din România.

Împărţit pe două niveluri, demisol şi parter, localul are una dintre cele mai mari bucătării din Centrul Vechi. Mâncare bună, muzică de calitate şi multe surprize într-un cadru amenajat cu bun gust, unde te aşteaptă zilnic petreceri tematice, cocktailuri delicioase, preparate culinare pe care le vei savura, cu siguranta.

În plus, dacă ai ceva de sărbătorit, indiferent că e zi de naştere sau petrecere corporate, ai la dispoziţie un spaţiu privat de mari dimensiuni, amenajat la demisol, acolo unde vei avea ocazia să petreci într-un cadru select şi discret.

Iată de ce ţi-l recomandăm cu plăcere. Un local de ţinută, în care să te simţi bine cu prietenii, rudele şi colegii, indiferent de moment. Preţurile sunt în media zonei, aşa că nu trebuie să-ţi faci probleme.

Ar fi bine să îţi faci o rezervare dacă mergi cu gaşca, pentru că familia Old City este una foarte mare. O comunitate construită în jurul petrecerile legendare organizate aici şi pentru care distracţia nu are limite. Şi tu poţi face parte din ea.

Este singurul club din Centrul Vechi, unde poti petrece de LUNI pana DUMINICA!

Vino in familia Old City!

 
Te-ar mai putea interesa: