M·A·C. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

M·A·C.

Magazinul din POP-UP Centre este cel de-al cincilea magazin din Romania al uneia dintre cele mai influente si revolutionare companii din lume din industria cosmetica, Make up Art Cosmetics (M·A·C)

Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C. (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul), insa numai de aceasta data design-ul este resimtit imediat  ca fiind schimbator si pur urban.

DESPRE M·A·C COSMETICS

Make-up Art Cosmetics (M·A·C) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti.

De peste 20 de ani, M·A·C si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Temelia succesului brand-ului M·A·C – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.

Astazi, M·A·C, detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, a modei si a frumusetii.

Abilitatea iesita din comun a companiei de a crea produse inovatoare si de a descinde pe noi piete a dus la dezvoltarea sa extraordinara, cu mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume.

Produsele M·A·C reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, MM·A·C continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.
Te-ar mai putea interesa: