Calif. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
comments

Calif

Situat pe strada Selari numarul 19, restaurantul vine in intampinarea voastra cu delicii turcesti pregatie ca „la mama acasa”.

Sosurile sunt facute de bucatari priceputi,folosind doar ingrediente 100% naturale, lipia este proaspat pregatita, astfel ca veti descoperi noi gusturi si arome atunci cand veti gusta un kebab sau falafel.

Meniul este variat, astfel ca puteti alege din numeroase sortimente de cheese kebab, kebab in lipie, kebab in farfurie, specialitati la cuptor, falafel, hummus sau salate si garnituri.

Preturile preparatelor variaza intre 10,00 lei Dil kebab de pui, 15,00 lei Kebab vita in lipie mica sau 12,00 lei Kebab pui in lipie mica. O portie de falafel in lipie mare are pretul de 16,00 lei, iar la farfurie 19,0 lei.

Dupa o masa delicioasa vreti sa va delectati papilele gustative cu un desert 100% turcesc?

Ei bine, puteti alege o portie de inghetata turceasca, pentru care veti plati 10,00 lei, budinca de lapte – 7,00 lei, budinca de orez – 5 lei sau Baclava Calif 11,00 lei.

In ceea ce priveste bauturile, la restaurantul Calif va ofera, de asemenea, specialitati turcesti. Va puteti racori cu un pahar de Ayran la pretul de 5,00 lei, sau puteti savura o cafea turceasca – 7,00 lei sau un ceai turcesc – 5,00 lei.

Asadar, daca vreti sa savurati gusturile traditionale turcesti sunteti invitati la restaurantul Calif.

 
Te-ar mai putea interesa: