Best Seller – UPDATE: INCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Best Seller Club & Restaurant

 In Centrul Vechi, noua locatie Best Seller va cheama in gradina de vara pentru zilele calduroase si in club – pentru nopti de neuitat, petrecute intr-o ambianta unica.

Situata pe str. Soarelui (cu intrare din str. Covaci), Best Seller este destinatia perfecta atunci cand vrei sa gasesti o terasa intima si racoroasa. Locatie minunata, a carei destinatie este de a face fata celor mai fine gusturi: amenajare stilata, mancare savuroasa (bucatarie mediteraneana), meniu diversificat de bauturi (inclusiv fresh-uri de legum/fructe si cafea buna), coctailuri preparate in cea mai adevarata traditie clasica. Varietatea de salate, gratare si gustarile specifice insotite de vinuri fine sau diversitatea de beri – toate pentru a conferi calitate loisir-ului.

Pentru noptile albe, cand distractia este cea mai sigura cale de evadare si destindere, Best Seller Club este alegerea perfecta! Aici poti sa sarbatoresti “Un nou weekend”, “Seara de miercuri” si alte cuvinte importante! Petrecerile tematice, atmosfera care devine incendiara, muzica buna si oamenii prietenosi pusi pe chef sunt elemente indispensabile ale unei petreceri reusite!

…Toate pentru a asigura relaxare, distractie, intimitate si … ceva mai mult, ceva altfel.

 

 
Te-ar mai putea interesa: