Bartini. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Bartini

Raiul amatorilor de cocktailuri

Dacă vrei să ieşi în Centrul Vechi cu gaşca sau doar cu persoana iubită, îţi recomandăm un loc aparte unde te aşteaptă o experienţă unică în Centrul Capitalei. La Bartini, pe Şelari 2, vei găsi cea mai tare ofertă de cocktail-uri, cu peste 75 de băuturi diferite!
Sunt realizate cu măiestrie de către barman în funcţie de preferinţele tale, folosind ingrediente de cea mai buna calitate. Iar dacă vrei altceva, vei putea experimenta, de exemplu, senzaţiile oferite de un whisky vechi de peste 20 de ani, savoarea cafelei Illy şi selecţia de vinuri naţionale şi internaţionale. Numai produse de calitate, bineînţeles, aşa cum trebuie să fie într-un loc de ţinută.
Pentru cei mai petrecăreţi dintre voi, care preferă ieşirile în gaşcă mai mare, dar nu numai, cei de la Bartini au pregătit pachete de băuturi alcoolice la sticla 0.7L + sucuri / bauturi energizante incluse, la cele mai mici preţuri. Aşa că dacă ai ceva de sărbătorit, Bartini poate fi locul ideal.
Pe noi Bartini ne-a cucerit de la prima impresie. Este locul unde, de cum îi calci pragul, te simţi ca acasă. Cadrul intim, cu accente vintage, şi atmosfera confortabilă se îmbină armonios cu muzica bună şi ofertele speciale. 
Dacă îi vei trece pragul, îţi garantăm că vei include Bartini pe lista locurilor tale preferate. 
Te-ar mai putea interesa: