Barbero. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (95 votes, average: 3.92 out of 5)
Loading...
comments

Barbero

Barbero. Perfect place, perfect music, perfect drinks

Situat la intersecția celebrelor străzi Lipscani cu Șelari, Barbero este unul dintre cele mai cool, trendy şi prietenoase locuri din Centrul Vechi.

Din momentul în care-i vei trece pragul, te va surprinde decorul special semnat de cunoscutul designer Cristian Corvin. Ideea unei frizerii în dulcele stil clasic a fost exploatată într-un concept unic în Bucureşti.

Barul lung, decoraţiunile vintage de pe pereţi şi lumina difuză pusă în valoare de  abajururile speciale crează un spaţiu familiar, special, care te va face să te simţi relaxat şi să intri, rapid, în atmosferă.

Perfect place, perfect music, perfect drinks. Nu este doar un slogan. La Barbero, atmosfera e plină de viaţă, indiferent când îi vei trece pragul.

Petrecerile lor au devenit un fel de mărci înregistrate pentru distracţia „made in Centrul Vechi”, alături de sesiunile de karaoke.

Prima petrecere – Black Monday, party ce beneficiază de oferte speciale ca pentru început de săptămână: shot-ul costă numai 9 lei (kamikadze, b 52 si tequila), un long drink îl găseşti cu 15 lei, sticla de Smirnoff cu 120 lei, J&B la 140 de lei (0,7 litri)

În fiecare zi de marţi ai party-ul „Girls gone wild on RnB” (made by DJ oldskull si MC Kent Archie).

Miercuri eşti invitat la “Lost Party” by DJ Sema, iar joi la “Thursday Senses” (DJ Danny Seegan, rezident DJ Edi).

Weekend-ul debutează vineri cu  “Exciting Friday”, iar celebrul party „Feel Free” de sâmbătă şi session-ul lui Denise de la Radio ZU de duminică, vin să completeze oferta de distracţie din Barbero.

Tu de când n-ai mai ieşit cu gaşca la o distracţie ca pe vremuri, cu valuri de bere, shut-uri, cocktail-uri, muzică bună şi palavre?

Vezi poze de la toate petrecerile din Barbero
Te-ar mai putea interesa: