Atlantik Doner. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Atlantik Doner

Spectacolul culinar se mută în stradă, în Centrul Vechi

Street food-ul este cel mai în trend concept de restaurante în toată Europa. Să mănânci „la botul calului”, rapid, cele mai tentante produse culinare, poate fi o soluţie atunci când alergi dintr-un club din altul, când te grăbeşti să prinzi filmul sau piesa de teatru la care ai bilete, sau te afli într-o pauză de masă pe care patronul ţi-a dat-o cu inima strânsă şi ochii pe ceas.

Conceptul a prins puternic şi în Centrul Vechi, acolo unde Dristor Kebap, Divan cu al său express, Marin SeaFood cu fructe de mare şi alte câteva restaurante fast-food au înţeles că oamenii au nevoie de servire rapidă şi, bineînţeles, de produse de calitate.

Printre cei care promovează cu succes acest concept se află şi Atlantik Doner – deschid de puțină vreme pe Str. Gabroveni, restaurantul care încearcă să ducă experienţa street-food într-o zonă aparte, specială.

Cu ce diferă faţă de ceilalţi? În primul rând prin faptul că toate produsele sunt preparate la faţa locului, în faţa clientului, incluzând aici chiflele frământate de bucătari care degaja un miros atât de apetisant încât cu greu te poți abține să nu comanzi tot, la carnea pentru kebab, salatele dar și sosurile.

Cei de la Atlantik Doner folosesc o serie de reţete speciale, importate de la Atlantik Döner din Nürenberg, care le-au asigurat “nemţilor” titlul de cel mai bun fast-food din Germania timp de trei ani la rând.

Noi am fost, am gustat şi am trecut Atlantik Doner pe lista noastră scurtă, cea a restaurantelor de „casă”. Ne-au plăcut, în primul rând, sandwich-ul Dabo (13 lei – 400 g.) și Meniul Mixt Dabo (20 lei – 700 g.), recomandat pofticioșilor – bucati de pui crispy, carne de kebab, cascaval pane, cartofi, salată, plus lipie caldă. Nici vegetarienii nu sunt uitați – salatele proaspete cu sosuri de casă sau sadwich-ul cu cașcaval și legume nu sunt de trecut cu vederea O minunăţie.

Cum gusturile nu se discută, e bine să încerci ce-ţi face cu ochiul, pentru că toate preparatele arată apetisant. Noi am lăsat loc şi pentru zilele următoare.

Preţurile sunt în media din Centrul Vechi, iar dacă ţi se face poftă când eşti la serviciu sau acasă, poţi suna să comanzi, pentru că Atlantik Doner are şi livrare la domiciliu.
Te-ar mai putea interesa: