5 seriale noi pe care să le vezi în această toamnă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 seriale noi pe care să le vezi în această toamnă

Toamna și-a intrat complet în drepturi, astfel că vremea de afară e numai bună să ne cuibărim în pat și să ne apucăm de un nou serial. Astfel, dacă și tu ești în căutare de titluri de noi seriale, mai jos vei găsi câteva recomandări care să te inspire!

Ce seriale să vedem în această toamnă

  • Tin Star (2017) – ni-l aduce în prim-plan pe îndrăgitul actor englez Tim Roth. Acțiunea se desfășoară într-un oraș izolat de munte, plin cu muncitori nomazi, unde un șerif devine victima unui atac. Șocul evenimentului îl pune pe un drum de autodistrugere și culminează cu apariția unui alter ego fără scrupule.

  • The Deuce (2017) – Creat de George Pelecanos și David Simon („Cartelul crimelor”) și avându-i pe James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, acest serial prezintă povestea legalizării și ascensiunea industriei pornografice din New York, de la începutul anilor ’70 până la mijlocul anilor ’80. Serialul explorează momentele revoluționare pentru ce urma să devină industria americană de sex ce valorează miliarde de dolari.

  • Mindhunter (2017) – regizat de David Fincher și scris de dramaturgul britanic Joe Penhall, serialul urmărește povestea a doi agenți FBI (Jonathan Groff și Holt McCallany) care intervievează ucigași în serie, în încercarea de a le înțelege psihicul și a evita alte astfel de cazuri. Așadar, pregătiți-vă de multă acțiune și suspans, odată cu vizionarea acestui serial marca Netflix.

  • Britannia (2017) – este o dramă istorică care ne plasează în momentul în care Armata Imperială Romană – determinată și înspăimântată în aceeași măsură – se întoarce să zdrobească inima celtică a Britanniei – o țară misterioasă condusă de femei războinice și druizi puternici. David Morrissey joacă rolul unui centurion, în timp ce Kelly Reilly interpretează rolul unei prințese celtice.

  • Dynasty (2017) – îți era dor de un serial în genul renumitului Gossip Girl? Atunci nu trebuie să ratezi acest nou serial. Dynasty reprezintă un reboot al serialului omonim din 1981. Fallon (Elizabeth Gillies) și Steven (James Mackay) sunt copiii răsfățați ai milionarului Blake Carrington (Grant Show). În momentul în care cei doi copii află că tatăl lor are o relație cu Cristal (Nathalie Kelley), o femeie mult mai tânără decât ei, cei doi consideră că averea lor trebuie păzită cu orice preț.
Te-ar mai putea interesa: