Zeul macelului @ Godot Cafe-Teatru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Zeul macelului @ Godot Cafe-Teatru

Două cupluri aparent civilizate, două cupluri pe care le-am putea întâlni în orice timpuri, la orice vârsta, de oriunde si de nicaieri. Două cupluri mature (sau așa vrem să presupunem) sunt nevoite să se întâlnească pentru a purta o discuţie despre un accident nefericit și destul de grav: o încăierare pe terenul de joacă între fiii lor!

Unul dintre băieți e atacatorul, celălalt este victima. Până aici totul real și discuția dintre părinți plină de motivație. Dar ce te faci când de la doi incisivi și un hamster totul se transformă într-o poveste plină de haz, de absurd, de cinism și de adevaruri crude…și mai ales într-o poveste plină de lecții de viață!

Cine e vinovatul? Cine trebuie să plătească? Ce înseamnă bună purtare? Până unde putem să ne păstram educația și zâmbetul când situația e atât de încordată? Cât de formali putem fi dacă înauntru nostru e gol? Cât de corecți putem fi față de noi și față de ceilalți, chiar dacă trebuie să ne apărăm propiul copil?

În viață avem nevoie de politețe și diplomație, la fel de mult cum avem nevoie de sinceritate și de oameni direcți. Sunt momente în care măștile sunt importante, dar și atunci când ele cad trebuie să ne regăsim…tot pe noi. Pare absurd, nu? Uneori așa e și viața. Cu situații dintre cele mai absurde și cu lecții greu de înțeles!

“Zeul măcelului” este o comedie care te prinde și nu te pierde până la final; un spectacol despre viața de familie, prietenie, falsitate, cinism. O comedie plină de personaje carismatice ce vor fi interpretate de Theodora Stanciu, Natalie Ester, Alexandru Conovaru, Octav Strunilă

E o luptă în care poate doar Dumnezeu mai poate înțelege ceva!

“Zeul măcelului” de Yasmina Reza
Regie: Dragoș Câmpan
Scenografie: Vladimir Turturică
Light Design: Andrei Amariei
Durată: 1h30
Preț: 50 RON
Cu: Theodora Stanciu, Natalie Ester, Alexandru Conovaru, Octav Strunilă
Premieră: 11 și 12 Octombrie 2017

De la ora 18:30
Producţie independentă de teatru
#OnStageTeatru #lateatru