Umbre @ TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Umbre @ TNB

de Marilia Samper

Traducere: Florin Galiș și Iunia Mircescu
Regie: Vlad Cristache
Scenografie: Vlad CristacheI
lustrație muzicală: Vlad Cristache
Lighting design: Vlad Cristache
Asistent regie: Teodora Petre
Asistent Scenografie: Silvia Nancu
Regia tehnică: Marcel Bălănescu
Lumini: Cristian Simon
Sunet: Domnița Stoian
Data premierei: 17.05.2017 Durata: 2 h 15 min / Pauză: Nu

Sala Atelier

Bilete:
40 de lei
20 de lei

Un text contemporan al unei scriitoare spaniole, cu piese montate pe importante scene din Barcelona, care afirmă despre opera sa: „Sunt interesată de natura umană și de ceea ce motivează oamenii să acționeze, uneori în moduri ciudate. În scrierile mele am încercat să explorez laturile întunecate ale individului, să cercetez amănunțit temerile, obsesiile, dorințele, mereu într-un context recognoscibil, cu care spectatorul să se poată identifica, dar lăsând spațiu pentru imaginație și poetic”.
O montare cu o distribuție extraordinară, care reunește trei generații de actori, sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați regizori tineri ai momentului. Un spectacol în care personajele își trăiesc drama personală până când, treptat, povestea fiecăruia se întrepătrunde cu povestea celuilalt, ca într-un puzzle care, odată asamblat, va dezvălui imaginea finală.
Îi veți revedea pe Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc (din nou împreună pe scena TNB, după o pauză de 5 ani), pe Ana Ciontea și Gheorghe Visu (ambii nominalizați la Premiul Uniter din acest an pentru roluri secundare dintr-un alt spectacol de Vlad Cristache, Suflete moarte de la Teatrul de Comedie), pe Mircea Rusu, Gavril Pătru și pe tinerii Alexandra Sălceanu și Emilian Mârnea.

Pe 17 și 18 mai 2017, Marilia Samper, autoarea piesei Umbre, va participa la premiera acestui spectacol pus în scenă de Vlad Cristache. Marilia Samper, dramaturg și regizor spaniol, nu este la prima sa vizită în București, prima având loc, în urmă cu trei ani, la Teatrul Odeon, cu ocazia unui spectacol-lectură bazat pe aceeași piesă.
Te-ar mai putea interesa: