Umbre @ TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Umbre @ TNB

de Marilia Samper
Traducere: Florin Galiș și Iunia Mircescu
Regie: Vlad Cristache
Scenografie: Vlad Cristache
Ilustrație muzicală: Vlad Cristache
Lighting design: Vlad Cristache
Asistent regie: Teodora Petre
Asistent scenografie: Silvia Nancu
Regia tehnică: Marcel Bălănescu
Lumini: Cristian SimonSunet: Domnița Stoian

Data premierei: 06.06.2017
Durata: 2 h 15 min / Pauză: Nu

Program
16 Mai 2018 (Sala Atelier) 19:30

are afirmă despre opera sa: „Sunt interesată de natura umană și de ceea ce motivează oamenii să acționeze, uneori în moduri ciudate. În scrierile mele am încercat să explorez laturile întunecate ale individului, să cercetez amănunțit temerile, obsesiile, dorințele, mereu într-un context recognoscibil, cu care spectatorul să se poată identifica, dar lăsând spațiu pentru imaginație și poetic”.

O montare cu o distribuție extraordinară, care reunește trei generații de actori, sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați regizori tineri ai momentului. Un spectacol în care personajele își trăiesc drama personală până când, treptat, povestea fiecăruia se întrepătrunde cu povestea celuilalt, ca într-un puzzle care, odată asamblat, va dezvălui imaginea finală.

Îi veți revedea pe Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc (din nou împreună pe scena TNB, după o pauză de 5 ani), pe Ana Ciontea și Gheorghe Visu (ambii premiați la Premiul Uniter din acest an pentru roluri secundare dintr-un alt spectacol de Vlad Cristache, Suflete moarte de la Teatrul de Comedie), pe Mircea Rusu, Gavril Pătru și pe tinerii Alexandra Sălceanu și Emilian Mârnea.

Bilete
40 de lei; 20 de lei




Te-ar mai putea interesa: