True Voice | Karaoke party @ True Club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Fried-Friend live // True Voice

Joi, deschidem luna februarie cu un party la puterea a doua- concert Fried Friend și continuăm cu True Voice.
Un concert Fried Friend înseamnă sound progresiv , sintetizat în rock și post-rock electronic cu accente puternice de DNB, lumini și proiecții video, un show de fuziune audio-vizuală. Datorită diferențelor de background și afinități pentru diferite stiluri ale membrilor trupei, sound-ul Fried Friend poarta atât marca instrumentului acustic sau analogic cum e setul de tobe, chitara, bass-ul, cât si factorul “out of this world” al tăramului digital condus de sintetizatoare, drum machine-uri, sample-uri, noise-uri, efecte, etc.

După ora 23 continuăm cu True Voice, Eduard Santha & True Band vă așteaptă să cuceriți scena True.

Cea mai bună voce va primi o sticlă de wiskey + răcoritoare, iar vocea cu cei mai mulți susținători va fi premiată cu o sticlă de șampanie și shoturi pentru gașcă. Premiile vor fi acordate de True Band și Eduard Santha la ediția următoare True Voice.

Am pregătit pentru voi un nou catalog de karaoke, cu cele mai iubite hituri, atât românești, cât și internaționale. Peste 250 de piese vă așteaptă, gata să fie cântate și fredonate.

**
Info & Rezervări: 0727.488.087.
Intrarea la True Voice este liberă. Pentru concertul Fried Friend, încurajăm un suport artist pe măsura aprecierii voastre.

Fried Friend

Cele mai cunoscute piese ale lor sunt “Breathe” și “ON and ON” urmand ca la inceputul anului 2018 sa lanseze o noua piesa cu videoclip. Fondată în 2011 și supranumită de site-ul drumandbass.ro ca “Pendulum de România”, trupa Fried Friend are in componenta pe Endy Glikman ca solist vocal, producătorul Andrei Cornea (samples&controllers), producătorul Andrei Neamțu la chitară, basistul Dragoș Pitaru si Cătălin Cioarga la tobe. De proiecțiile vizuale (videomapping) se ocupă Mihai Matei. Trupa Fried Friend e prezentă în line-up cu artiști mari la festivaluri ca Danube Rock Festival, Street Delivery, AFTERHILLS și altele, iar în 2016 sound-ul lor a câștigat Padina Fest NEWCOMMERS.
Te-ar mai putea interesa: