True Folk: Chucky @ True Club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

True Folk: Chucky @ True Club

Marți e seara dedicată muzicii – poezie, iar pe 12 Iunie cântecul ne va fi dăruit de Adelina Chucky Folk, alături de prietenul Puiu Cretu.
Info & Rezervări la tel. 0727 488 087 | Intrare liberă
Va asteptam!

***
Ma numesc Adelina Iancu…prietenii imi spun Chucky, dar cred ca nu este atat de relevant numele/porecla, pe cat este faptul ca imi doresc sa lansez primul meu album ,pe 10 octombrie, desigur, cu ajutorul vostru . In prezent, am lansat un single de 3 melodii pe care il distribui celor care vor sa ma ajute, in sustinerea proiectului meu. Am studiat 8 ani de zile pianul, si de la 13 ani cant la chitara…in general folk, cu mici influente.
Muntele pentru mine este sursa principala de inspiratie in piesele mele si contureaza armonios toate viele, iar unul dintre motivele pentru care m-am hotarat sa fac un album, este pentru ca nu vreau sa se piarda energia din piese, vreau sa ramana ceva!
Ca experiente in domeniul folk-ului, am avut numereoase premii la festivaluri precum Toamna baladelor, Folk fara varsta, Baladele Dunarii, Folk contest , ” Remember Florian Pittis” .
Va invit sa ascultati si sa patrundeti in tainele muzicii mele, dar si a cover-urilor ce urmeaza…
Te-ar mai putea interesa: