Into the Storm @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Into the Storm @ CinemaPro

Intreaga populatie se afla la mila haoticelor furtuni, iar vestile meteorologilor nu sunt deloc imbucuratoare, lucrurile urmand sa se inrautateasca si mai tare.

In timp ce unii cauta adapost sigur, vanatorii de furtuni si teribilistii gonesc spre vortex-uri cu gandul sa nu rateze ocazia unica de a inregistra cat mai de aproape fenomenul.

into the storm foto 1

into the storm foto 1

Vazut prin ochii unor profesionisti, dar si din perspectiva unor amatori aflati in cautare de senzatii tari, filmul ajunge chiar in miezul actiunii si surprinde cele mai extreme manifestari ale naturii in tiruri de efecte speciale digitale.

into the storm foto 2

into the storm foto 2

Echipa creativa din spatele camerelor de filmat este compusa din cativa oameni cheie care au contribuit alaturi de regizorul Steven Quale la realizarea thrillerului de succes ,”Final Destination 5″, printre care: David Sandefur, directorul de montaj Eric Sears si compozitorul Brian Tyler, precum si designerul de costume Kimberly Adams (unul dintre designerii care au semnat genericul filmelor din seria ,”Cronicile din Narnia”).

Program:

Luni 16:45

Marti 19:15

Miercuri, Joi 21:30
Te-ar mai putea interesa: