Sinucigasul la TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Sinucigasul la TNB

O comedie amara pe care au vrut s-o puna în scena mari regizori ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o însusi Stalin. Urmarea? Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia si condamnat sa ramâna un anonim. Dupa moartea sa, aceasta piesa i-a adus dramaturgului celebritatea internationala. Sinucigasul se joaca astazi peste tot în lume, relansând o întrebare dramatica: viata are sens?

Piesa este un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsa în care viata nu face nici doua parale, iar moartea este speculata în folosul interesului propriu. Un spectacol de o actualitate socanta si dureroasa, despre criza unui om aflat pe valurile crizei societatii. O piesa de un curaj nebun scrisa în plin totalitarism, un strigat disperat pentru câstigarea dreptului la soapta.

Regia: Felix Alexa

Distributia: Dan Puric, Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriş, Maria Buză, Andrei Finţi, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Mihai Călin, Razvan Oprea, Tatiana Constantin, Vitalie Bichir, Mihai Cuciumeanu, Alexandru China.

Piesa este gazduita de Sala Studio a TNB incepand cu orele 19.30

Durata spectacol: 2h 15min

Pretul biletelor in functie de amplasament: 60 lei, 50 lei, 20 lei
Te-ar mai putea interesa: