Sinister 2 @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Sinister 2 @ CinemaPro

Dupa evenimentele socante din Sinister, Bughuul, spiritul raului, continua sa se raspandeasca cu o viteza uluitoare. Noua povestire reda o cursa teribila impotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia si crima aduse de Bughuul si locotenentii sai, copiii-fantoma.

sinister 2 foto 1

sinister 2 foto 1

Gemenii in varsta de 9 ani, Dylan si Zach Collins (interpretati de fratii Robert si Dartanian Sloan) sunt dusi de catre mama lor, Courtney (Shannyn Sossamon din Wayward Pines), intr-o casa dintr-o zona rurala din Illinois. Locuinta se afla intr-o zona suficient de izolata pentru ca ei sa se poata ascunde de Clint (Lea Coco), sotul lui Courtney, care o abuzase atat pe ea cat si pe Dylan. Dar aceasta mama care incearca sa-si protejeze copiii nu-si da seama ca locuinta respectiva poarta semnul mortii…

sinister 2 foto 2

sinister 2 foto 2

Fostul serif So & So (James Ransone, care isi reia rolul din Sinister), acum, detectiv particular, si-a dat seama ca ascunzatoarea familiei va fi noul teatru de lupta al lui Bughuul. Hotarat sa razbune tragedia la care asistase pe cand lucra in politie, So & So porneste spre casuta de tara, intentionand sa o arda pana in temelii, pentru a intrerupe astfel lantul mortii instituit de catre Bughuul.

Un film distribuit in cinematografe de InterCom Film.

Program:

Vineri 19:30
Sambata 16:45; 21:45
Duminica 14:00; 19:00
Luni 21:30
Marti 19:00
Miercuri 16:30
Joi 16:15
Te-ar mai putea interesa: