Secretul lui Adaline @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Secretul lui Adaline @ CinemaPro

Filmul “The Age of Adaline” va fi lansat pe data de 1 mai 2015 si este distribuit in Romania de InterCom Film. La Cinema PRO poate fi vazut in AVANPREMIERA miercuri, 29 aprilie, de la ora 21:30, si joi, 30 aprilie, ora 21:30.

Ramanand miraculos la varsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenta retrasa, evitandu-i din rasputeri pe cei care i-ar putea da in vileag secretul.
Dar o intalnire intamplatoare cu atragatorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde in ea pasiunea pentru viata si dragoste. Atunci cand un weekend petrecut cu parintii lui (Harrison Ford si Kathy Baker) risca sa dezvaluie adevarul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viata pentru totdeauna.

secretul lui adaline foto 1

secretul lui adaline foto 1

Secretul lui Adaline ni-i prezinta in rolurile principale pe Blake Lively (Gossip Girl, The Town), Michiel Huisman (Wild, Game of Thrones), Kathy Baker (Saving Mr. Banks, Edward Scissorhands), alaturi de Harrison Ford (Ender’s Game, Star Wars) si Ellen Burstyn (Interstellar, Requiem for a Dream).

DESPRE PRODUCTIE

“Spune-mi ceva ce o sa-mi ramana toata viata si n-o sa uit niciodata.” – Adaline

secretul lui adaline foto 2

secretul lui adaline foto 2

Nascuta in preajma inceputului de secol XX, Adaline Bowman n-a visat niciodata ca va ajunge sa traiasca si la inceputul secolului XXI, datorita unui moment magic care i-a salvat viata, dandu-i totodata tinerete vesnica. Adaline se opreste la varsta de 29 de ani si-si traieste viata ca nicio alta fiinta umana.

Aceasta intorsatura spectaculoasa a sortii a pus-o pe Adeline pe o traiectorie noua care dureaza de zeci de ani. Ea a trait si a iubit in timpul celor doua razboaie mondiale, sau in timpul evenimentelor din anii ’60 si a ajuns pana in zilele noastre. Ascunzandu-si secretul de toata lumea, cu exceptia fiicei sale, care este muritoare, Adaline reuseste sa depaseasca cu gratie toate situatiile dificile, pana cand o veche relatie se interfereaza cu o sansa actuala la dragoste, amenintand sa-i dezvaluie extraordinarul istoric.
Te-ar mai putea interesa: