RUA & live band | True Voice @ True Club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

RUA & live band | True Voice @ True Club

Joi, 14 septembrie, inainte de True Voice, v-am pregatit un concert special RUA & Live Band. R.U.A. a colaborat de-alungul timpului cu producatori si compozitori cum ar fi Richard Orange (USA) si Carl Wise (USA) lansand alaturi de ei piese ca “Oceans Away” si “It’s not the end of world”. Pe R.U.A. o vedeti live in concert acompaniata de band-ul feminin format din Diana Ganea ( chitara ), Gela Marinescu (tobe), Adi Seven (bas) , Teona Rusu (clape) si Andreea Vatavu (backing vocals).

Pret bilete: 30 ron, se gasesc la True Social Club, Str Covaci nr 19, atat in avans cat si in seara evenimentulu, online pe www.kompostor.ro sau direct de la reprezentantul organizatorilor: Peskru Robert – 0724 646464 .Pentru biletele achizitionate in avans primiti cadou albumul “Transcendent Love” R.U.A. la momentul prezentarii biletului de acces la intrare.

Dupa concert, ne vom pastra energia buna cu True Voice, iar True Club se va transforma in Sufrageria pasionaților de muzică și de voie bună.

Cea mai bună voce va primi o sticlă de wiskey + răcoritoare, iar vocea cu cei mai mulți susținători va fi premiată cu o sticlă de șampanie și shoturi pentru gașcă. Premiile vor fi acordate de True Band și Eduard Santha la ediția următoare True Voice.

Am pregătit pentru voi un nou catalog de karaoke, cu cele mai iubite hituri, atât românești, cât și internaționale. Peste 250 de piese vă așteaptă, gata să fie cântate și fredonate.

**
Info & Rezervări: 0727.488.087.
Intrarea la True Voice este liberă.

**
Royal Unknown Artist (R.U.A.) este o artista cu o voce aparte, un timbru special , chiar inconfundabil dupa o prima auditie. Tanara compozitoare vine cu o abordare interesanta asupra muzicii pop alternative si vrea sa transmita prin numele ales tuturor faptul ca indiferent de gen, culoare a pielii, nationalitate, infatisare, opinii personale sau politice, experienta si stil de viata din prezent sau trecut, fiecare este un spirit unic prin simpla lui existenta.
“Transcendent Love” este primul album semnat R.U.A., o colectie de ganduri si experiente ale artistei scrise pe parcursul a ultimilor 8 ani. Este un album care vorbeste despre dragoste in toate formele ei, despre despartiri sau fluturi in stomac, despre atingerea unui nou nivel in viata personala, despre familie sau oameni in general.
Din punct de vedere artistic, albumul mixeaza genuri si stiluri de la pop la rock si chiar R’n’B cu influente jazz. Are ritmuri vibrante si linii melodice molipsitoare ce ne aduc aminte de muzica si muzicalitate fara filtre.

R.U.A. spune simplu: “Iubim pentru ca probabil iubirea este singurul sentiment adevarat in aceasta lume in ciuda tuturor iluziilor. Este reala. Suntem nascuti sa iubim. Albumul meu nu este un roman, nu este dificil de inteles si nici nu e ceva ce nu am mai auzit vreodata. Dar vorbeste pentru mine .”
Albumul a fost lansat de R.U.A. in 14 februarie anul acesta si urmeaza sa il ascultam in 2018 in cadrul multor festivaluri din Romania si strainatate.