Omul care a vazut Moartea la TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Omul care a vazut Moartea la TNB – Sala Pictura

Senzational! Planuri electorale date peste cap intr-un oras de provincie! Din cauza vietii grele, un cetatean a incercat sa se sinucida. In ultima clipa, este scos din apa. Salvatorul lui este declarat Omul  Zilei. Orasul il vrea primar, familia este dezbinata. Politica va invinge dragostea?

Deznodamant tulburator! Informatii noi arata ca povestea a fost doar o farsa. Un impostor a inscenat totul în detaliu. Cine este pana la urma Omul care a vazut moartea şi a bulversat viata unui oraş?

Victor Eftimiu a scris nu mult, ci imens: 140 de volume, 40 de piese, 200000 de versuri, 5000 de articole literare si a ţinut 1000 de conferinţe publice. Comedia Omul care a vazut moartea trezeste si astazi interesul pentru ca pare rupta din realitatea imediata. Haimanaua simpatica si plina de haz, de tip hollywoodian, ajunge pe scena TNB in interpretarea lui Lari Giorgescu, tanarul actor nominalizat la ultima editie a Premiilor UNITER la categoria cel mai bun actor (pentru performanta din D’ale noastre).

Regia: Dan Tudor

Distributia: Costel Constantin, Ilinca Tomoroveanu, Adela Mărculescu, Marius Bodochi, Florentina Tilea, Razvan Oprea, Lari Giorgescu, Tatiana Oprea

Ora de incepere spectacol: 20.00

Durata spectacol: 2h (fara pauza)

Pret bilet: 40 lei; 20 lei, 10 lei (locuri in picioare)