O tipa… dezastru @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

O tipa… dezastru @ CinemaPro

Comedia “Trainwreck/O tipa…dezastru”, cu Amy Schumer si Bill Hader in distributie, va rula in cinematografe incepand cu 24 iulie 2015.

Niciun cineast contemporan nu a reusit sa redea experientele umane mai putin glorioase cu un fler pentru comedie precum acela al lui Judd Apatow.

o tipa dezastru foto 1

o tipa dezastru foto 1

Amy este o femeie care-si traieste viata fara sa se justifice pentru ceva, chiar si atunci cand ar cam fi cazul s-o faca…

De cand era mica, i s-a bagat in cap de catre aventurierul sau tata (Colin Quinn) ca monogamia nu e realista.

Acum, ajunsa la maturitate, Amy e redactor la o revista si isi duce viata conform cu aceasta “invatatura” parinteasca; savureaza din plin libertatea pe care i-o da lipsa totala de implicare in legaturi amoroase serioase, pe care le considera absolut plictisitoare, cand, de fapt, viata ei nu e decat o rutina.

o tipa dezastru foto 2

o tipa dezastru foto 2

Cand isi da seama ca incepe sa se indragosteasca de cel care e subiectul noului articol la care lucreaza, un medic sportiv de succes si plin de farmec, pe nume Aaron Conners (Bill Hader), Amy incepe sa se intrebe daca nu cumva alti adulti, precum acest tip care chiar pare s-o placa de-adevaratelea, stiu ei ceva ce ea nu stie si ca s-ar putea sa aiba dreptate cei care cred in iubirea care tine o viata.

TRAINWRECK/ O TIPA… DEZASTRU – din 24 iulie in cinematografe, distribuit de Ro Image.