Marele Urias Prietenos 3D @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Marele Urias Prietenos 3D @ CinemaPro

Talentele a doi dintre cei mai talentaţi povestitori din lume – Roald Dahl şi Steven Spielberg – se vor combina pentru prima oară pentru a aduce pe marile ecrane iubita carte pentru copii „Marele Uriaş Prietenos”, devenită o lucrare clasică a genului.

Marele urias prietenos foto 1

Marele urias prietenos foto 1

Regizată de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil şi gentil.

Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească.

Marele urias prietenos foto 2

Marele urias prietenos foto 2

Din 2 septembrie, producţia „Marele Uriaş Prietenos” aduce o aventură fascinantă pe marile ecrane din ţară.