Macbeth @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Macbeth @ CinemaPro

Macbeth, un general scotian, afla o profetie din partea a trei vrajitoare. Acestea ii spun ca intr-o buna zi el va deveni Rege al Scotiei.

Consumat de ambitii si impins spre lupta de sotia sa, Macbeth isi ucide regele, pe Duncan, si ii ia coroana, implinind astfel profetia vrajitoarelor.

Macbeth foto 1

Macbeth foto 1

Michael Fassbender este al patrulea actor din franciza X-Men care il joaca pe Macbeth si singurul ca nu a mai interpretat vreodata acest personaj. James MacAvoy, Patrick Stewart si Ian McKellen au mai interpretat cu totii rolul de Macbeth pe scena de teatru dar si pe ecrane.

La Festivalul de Film de la Cannes, editia 68, filmul Macbeth a ridicat sala in picioare ca a ovationat cu aplauze timp de 10 minute.

Macbeth foto 2

Macbeth foto 2

Marion Cotillard si-a dorit dintotdeauna sa joace rolul Lady Macbeth, dar a crezut ca acest lucru se va intampla pe o scena din Franta. Nu s-a gandit ca va face parte din productia in varianta engleza si a muncit din greu pentru a invata limbajul lui Shakespeare. Ea este si prima actrita franceza care face acest rol.

Michael Fassbender nu a crezut in blestemul personajului si a declarat ca nu este o persoana superstitioasa. Cu toate acestea s-au intamplat lucruri ciudate in timpul filmarilor. La un moment dat, in timpul filmarilor, pelicula a primit titlul de “That Scottish Film”, dar nu a fost prea catchy.

Natalie Portman era in distributia initiala, dar a renuntat la rol care a ajuns ulterior la Cotillard.

Regizorul Justin Kurzel a declarat ca Fassbender a citit scenariul de peste 200 de ori pana la prima lor intalnire. Kurzel a mai lucrat pentru aceasta productie atunci cand sotia sa juca rolul principal feminin, dar ca designer de productie.

Michael Fassbender, Marion Cotillard si Justin Kurzel lucreaza impreuna si pentru filmul Assassin’s Creed care va fi lansat in 2016.

Macbeth va fi lansat in cinematografe pe 16 octombrie, distribuit de Odeon Film.
Te-ar mai putea interesa: