Lunch Break The PUB Way!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Lunch Break The PUB Way!

Ce știi deja despre The PUB Universității este că aici, distracția între prieteni e chiar la ea acasă. Pentru că atmosfera e super relaxată, pentru că toată lumea e friendly și pentru că sistemele incorporate în mese îți permit să-ți torni singur berea, ceea ce transformă ieșirile cu gașca într-o experiență inedită.

Ce vei afla acum e că The PUB a introdus o super ofertă de meniu pentru prânz. De luni până vineri, între orele 11:00 și 16:30, ai posibilitatea să-ți transformi pauza de prânz într-un adevărat festin.

În fiecare diminieață, în bucătăria The PUB se gătește la foc continuu. O varietate de rețete, una mai gustoasă ca alta, din ingrediente proaspete, în combinații delicioase. Astfel, începând cu ora 11:00, ai posibilitatea să-ți compui un meniu exact pe gustul tău, la cele mai bune prețuri din centrul capitalei. Și pentru că totul e gata pregătit, n-o să mai fii nevoit să mănânci pe fugă, pentru că au exclus timpul de preparare, iar tu te poți bucura în ritmul tău de o masă caldă, consistentă și delicioasă, numai bună să-ți încarce bateriile până la finalul zilei.

lunch break the pub way 2

lunch break the pub way 2