LUCIA – live at Control

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

LUCIA – live at Control

Joi seara, pe 25 februarie, Lucia te invită în Club Control (str. Constantin Mille nr. 4) la Silence, un concert live bazat pe mult-așteptatul ei album de debut ce a fost lansat la sfârșitul toamnei trecute.

Lucia – Yours (official video)
https://youtu.be/PRh2mQoK9ls

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover, nimic deosebit, fără efecte speciale, urmând să-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau să-l aprecieze și asta urma să fie tot. Lucia nu avea să se dea bătută, însă, așa că la câteva luni distanță a mai făcut o încercare, puțin diferită; același balcon, aceeași cameră, dar de data asta cu o clapă în loc de chitară. Urma să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni.

Lucia – Silence (official video)
https://youtu.be/UAm_uoV1z5k

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live având loc la ediția din 2012 a Summer Well pe o scenă amenajată special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu.

Hai așadar pe 25 februarie în Control la concertul Luciei! Biletele se găsesc online pe www.eventbook.ro precum și la bar și costă 25 de lei (presale până pe 18 februarie), 30 de lei (până pe 24 februarie) și 35 de lei la intrare, în seara concertului.