In Lipsa Ratiunii @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Lipsa Ratiunii @ CinemaPro

Scris si regizat de catre Woody Allen, filmul „In lipsa ratiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de indoieli care isi regaseste pofta de viata dupa ce comite un act grav, dar pe care il considera justitiar. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Irrational man foto 1

Irrational man foto 1

La scurt timp dupa ce se angajeaza ca profesor la colegiul dintr-un mic orasel, Abe cunoaste doua femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoara deprimata din cauza unei casnicii esuate care cauta fericirea in bratele lui si Jill Pollard (EmmaStone), cea mai buna eleva si prietena a lui.

Irrational man foto 2

Irrational man foto 2

Desi isi adora iubitul, Jill este fascinata de trecutul excentric si personalitatea artistica a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decat sa o cucereasca si mai tare pe tanara.

Destinul celor doi se schimba atunci cand, din intamplare, aud conversatia unor straini. Atunci barbatul ia o decizie radicala care il face sa se bucure din nou de viata. Insa alegerea facuta declanseaza o serie de evenimente care le va afecta atat pe Jill cat si pe Rita.
Te-ar mai putea interesa: