Infernul din Amazon @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Infernul din Amazon @ CinemaPro

Un grup de studenti activisti calatoresc in Amazon pentru a salva padurea, dar descopera ca nu sunt singuri dar si ca faptele bune sunt uneori pedepsite.

Infernul din Amazon foto 1

Infernul din Amazon foto 1

Tinerii activisti sunt din New York calatoresc in jungla amazoniana pentru a proteja un trib aflat in pericol de disparitie.

In timpul zborului, avionul in care sunt tinerii se prabuseste, iar americanii ajung ostatici tocmai in mainile celor pe care vor sa ii ajute.

Infernul din Amazon foto 2

Infernul din Amazon foto 2

In film sunt scene cu bastinasi ai Amazonului. Atunci cand regizorul si echipa sa s-au apropiat de sateni pentru cateva cadre, el a realizat ca acestia nu vazusera in viata loc un film si nu stiau ce inseamna. Pentru a le arata ce este un film, Eli Roth a adus un televizor si un dvd cu “Cannibal Holocaust” (1980) si i-a invitat pe toti sa priveasca. Le-a placut si astfel ca au acceptat sa devina, pentru scurt timp, actori adevarati.

Momentele inedite nu au lipsit. In semn de multumire, unul dintre bastinasi a oferit echipei un copil in varsta de doi ani. Copiii din sat au avut ideea de a folosi in film pitonii care, din fericire, nu au muscat pe nimeni. Astfel de intamplari mai mult sau mai putin amuzante de la filmarile acestui film sunt numeroase.

“Infernul din Amazon/The Green Inferno” este distribuit in cinematografe de Odeon Cineplex.
Te-ar mai putea interesa: