Iluzii @ Godot Cafe-Teatru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Iluzii @ Godot Cafe-Teatru

Regia: Andreea Vulpe

Distribuția:
Prima femeie, Sandra – Silvana Mihai
A doua femeie, Margaret – Cristina Juncu
Primul bărbat, Danny – Vlad Bălan
Al doilea bărbat, Albert – Alexandru Voicu

Traducerea din rusă: Bogdan Budeș

”Ce e dragostea? ” Iată o întrebare la care ne chinuim să răspundem toată viața și… poate și după. Despre asta vorbim noi patru în ”Iluzii” de Ivan Vîrîpaev. Încercăm să elucidăm marele mister al dragostei pentru și împreună cu voi. Așa că vă așteptăm să îi cunoașteți pe Danny, Sandra, Albert și Margaret. Două cupluri. Patru oameni minunați cu o viață plină- plină. Plină- plină! Plină de amor dar și de… iluzii amoroase.

(noi, actorii)

“Interminabilul, inepuizabilul, insuportabilul, incredibilul, înlocuibilul, incurabilul, incandescentul subiect e dragostea. Dar pe cuvânt că e prezentată atractiv. Adică, pare a fi ceva, așa… care te face și fericit și trist, că dă și ea sens, că e înălțătoare și chinuitoare, că te face să faci nefăcute și să spui nemaiauzite…”
Vlad Galer, Agenda Liternet

”Spectatorul are șansa să se atingă de ceva nevăzut. De fapt, asta e menirea artei.”
Ivan Vîrîpaev

”Producţia de Licenţă UNATC – Arta Actorului 2015 (clasa conf.univ.dr. Doru Ana) a fost coordonată de lect.univ.dr. Andreea Vulpe, regizor cu experienţa scenei, dar şi a lucrului cu tinerii.Depăşind tracul, cei patru foarte tineri actori au dovedit că premiile luate de fiecare în parte sau împreună la Gală nu au fost deloc o întâmplare. Silvana Mihai, Cristina Juncu, Vlad Bălan şi Alexandru Voicu s-au adaptat spaţiului şi publicului special al locului, re-creând acea emoţie, singura prin care textul şi spectacolul pot funcţiona. Căci nu-i lesne de răspuns oricând şi oriunde la întrebarea „Ce e dragostea?”, d’apoi într-o seară de vară, într-un club bucureştean…
„Trebuie totuşi să existe o constantă în universul ăsta schimbător…” – susţine Margaret, cel mai lucid personaj al piesei (posesoarea unui simţ al umorului deosebit), într-un ultim apel la raţiune. Sau într-o disperată încercare de a răspunde la o altă întrebare a textului: „Am trăit ce se cheamă viaţă… pentru ce?” Departe de a fi o „iluzie”, „Dragostea e lucru simplu. Accesibil însă doar câtorva.” – pare a fi răspunsul lui Vîrîpaev. ”
Maria Zărnescu, yorick.ro

Spectacolul face parte din “Bucharest Fringe” – Maratonul Teatrului Independent, Ediția a IV-a.

Durata: 1h30
Preț: 25 lei

De la ora 22:00