Gunoierul de Mimi Branescu @ Godot Cafe-Teatru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Gunoierul de Mimi Branescu @ Godot Cafe-Teatru

Regia: Gina Lazăr
Cu: Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson si Andreea Mateiu

„Gunoierul“ de Mimi Brănescu este o piesă de teatru care se înscrie în genul comediei şi care, sub voalul umorului, încearcă să atragă atenţia asupra unor întrebări la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef să răspundem sau pe care le ignorăm pur şi simplu. În piesa lui Mimi Brănescu, gunoierul este detectivul care, tot căutând prin gunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi, astfel, îi surprinde pe mulţi.

Un simplu gunoier îţi poate întoarce viaţa cu susul în jos. Câte lucruri interesante poţi afla despre o persoană pur şi simplu cotrobăind prin gunoiul său menajer ?

Şi dacă după o zi istovitoare de muncă, mergând să arunci gunoiul întâlneşti un individ care îţi prezintă tot soiul de poveşti despre familia ta, poveşti care se transformă treptat în realitate, realitate care se transformă în paranoia, finalul nu poate fi decât unul incitant.

Gunoierul, un Sherlock Holmes al zilelor noastre, creeaza un scenariu demn de premiile Oscar. Scenariu in care cel ce e prins, devine personajul principal. In unele momente chiar si publicul spectator devine personaj principal.
Detectivismul acestui personaj este molipsitor. Situatiile comice ce se succed pe tot parcursul spectacolului creeaza imaginea panoramica a acestui subiect.

De la ora 21:30
Pret bilet: 30 lei
Durata 1 h 30\’

* Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!
Te-ar mai putea interesa: