Before I Go to Sleep @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Before I Go to Sleep @ CinemaPro

Laureata premiului Oscar, Nicole Kidman, interpreteaza rolul Christinei, femeia care se trezeste in fiecare dimineata, dar nu-si mai aminteste nimic, din cauza unui accident care a traumatizat-o, pana cand, dintr-o data, afla un lucru terifiant, care o obliga sa puna intrebari incomode celor din jurul ei.

before i go to sleep foto 1

before i go to sleep foto 1

De doua ori premiat cu Oscar, Colin Firth interpreteaza rolul lui Ben, sotul pe care femeia nu-l mai recunoaste. Apreciatul actor britanic Mark Strong il interpreteaza pe Dr Nasch, omul care o ajuta, sau o impiedica, sa-si regaseasca amintirile.

before i go to sleep foto 2

before i go to sleep foto 2

“Ceea ce e grozav la povestirea asta e faptul ca nu poti fi niciodata sigur ca femeia din film, care e afectata de un traumatism cranian, interpreteaza gresit lumea din jurul ei crezand ca este victima unei conspiraiii,” spune regizorul Joffe,  “sau ca avem de-a face cu un thriller in care personajul principal, o femeie,  sufera de amnezie si este exploatata de oamenii din jurul ei in scopuri nefaste, iar ea trebuie sa inteleaga repede “ce”, “cine” si “de ce”, pentru ca altfel va fi in pericol.”

Program:

Vineri 17:00 21:45
Sambata 12:00 16:45 19:00
Duminica 14:15 21:30
Luni 16:45 21:30
Marti 14:15 19:00
Miercuri 16:30
Te-ar mai putea interesa: