Furios si Iute 7 @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Furios si Iute 7 @ CinemaPro

In “Furios si iute 7”, Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson conduc distributia care continua aventurile din franciza care si-a cladit renumele pe viteza.

Alaturi de ei ii vom revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel and Kurt Russell.

furios si iute poza 1

furios si iute poza 1

Fast and Furious 7 este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O’Conner. Cu un cazier curatat si linistiti alaturi de vechii lor prieteni, cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dar totul se naruie in momentul in care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiti sa calce din nou in afara legii. Alaturi de ei ii vom revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel and Kurt Russell.

furios si iute poza 2

furios si iute poza 2

Capitolul al saptelea al seriei de un succes fenomenal marca Universal Pictures International e regizat de James Wan dupa un scenariu de Chris Morgan, si e produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel si Michael Fottrell.

Regia filmului este semnata James Wan, scenariul de Chris Morgan bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson. Productia este semnata de Neal Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell, iar producatori executivi Samantha Vincent, Amanda Lewis, Chris Morgan.

Program:

Vineri 13:30
Sambata 12:30; 18:30
Duminica 15:30; 21:30
Luni 18:45
Marti 14:30
Miercuri 18:45
Te-ar mai putea interesa: