The Finest Hours @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Finest Hours @ CinemaPro

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând oraşe de-a lungul Coastei de Est, cu consecinţe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinşi în interiorul pupei ce s-ascufundat rapid.

The Finest Hours foto 1

The Finest Hours foto 1

În calitate de ofiţer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) îşi dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat şi să inspire oamenii să lase deoparte diferenţele dintre ei şi să lucreze împreună pentru a supravieţui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

The Finest Hours foto 2

The Finest Hours foto 2

Între timp, după ce vestea dezastrului ajunge la staţia US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofiţerul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operaţiune îndrăzneaţă de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neşansei copleşitoare, patru bărbaţi, conduşi de Căpitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat şi puţine unelte de navigaţie, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălţime şi vânt cu forţa unui uragan.

Program:
Vineri 21:15
Sambata 18:30
Duminica 15:45 21:00
Luni 18:30
Marti 21:00
Joi 18:30