Etaju’ 13 – Impro Jam XVIII @ Club A

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Etaju’ 13 – Impro Jam XVIII @ Club A

Impro Jam-ul este un fel de open mic pentru improvizatori. Oferim atât posibilitatea de a urca pe scenă și a lucra cu profesioniști, cât și vizionarea a două spectacole invitate. Structura evenimentului: Spectacol 1 – jam de jocuri improvizație – pauza – jam de montaje improvizație – Spectacol 2.

Punem accentul pe JAM. Adică momentele serii cand ORICINE va putea urca pe scenă să joace.

Primul spectacol invitat este Two of Hearts. “Trei culori, trei culoare. Trei culoare cu trei poveşti colorate. Trei culoare din mâna publicului formate. Fiecare culoare de pe cele trei culoare îi va purta pe cei doi improvizatori pe căile colorate ale poveştilor pe loc desenate. Pornind de la sugestia publicului, firele epice se întretaie, se succed şi se construiesc cu vâlvătaie.”

Al doilea spectacol invitat este Dreamers. ”Ce faci cu demonii tai cand intri in scena? Ii lasi afara? Ii iei cu tine si incerci sa ii faci sa taca? Ii sedezi cu aplauze? Ce ar fi daca i-am arunca in scena cu noi, daca i-am dezbraca de toate ascunzisurile, daca ne-am arata monstrii asa cum sunt, daca am rade de ei, daca i-am duce la limita pana cand n-ar mai ramane din ei decat un zambet in coltul gurii? Ne propunem sa aflam intr-un spectacol fara plasa de siguranta. Trauma Show. Cu adevarul la vedere.”

Iar ultimul – dar nu cel din urmă – invitat special ești chiar TU! Dacă vrei să urci pe scenă să improvizezi, scrieți numele pe un tabel la fața locului și de restul ne ocupăm noi!

Intrare liberă. Ieșire pe bază de donații

 
Te-ar mai putea interesa: