Dragoste si Design – digital @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Dragoste si Design – digital @ CinemaPro

Pelicula o are in rol central pe Giulia Nahmany, o vedeta autohtona (cantareata, femeie de afaceri, acum si actrita debutanta), ce o va interpreta pe Danielle Luca, o romanca plecata la New York, unde devine redactor de moda pentru o revista din Manhattan.

Cand sefa sa, Vivien Thompson (Seymour) isi insuseste creatia lui Danielle, aceasta isi pierde job-ul si iubitul. Cu reputatia distrusa, se intoarce acasa, in Romania, unde reia contactul cu familia, dar si cu pasiunea sa din adolescenta, designul de moda.

dragoste si design foto 1

dragoste si design foto 1

Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany a fost filmat aproape in totalitate in Romania, atat in Bucuresti, in locuri precum Palatul Bragadiru si Teatrul Bulandra, cat si in inima Transilvaniei, in Sighisoara, Saschiz si Biertan. “Sa am sansa extraordinara sa filmez in satele si orasele uimitoare din muntii Transilvaniei a fost un vis si o experienta memorabila”, a declarat regizorul Michael Damian.

“As spune ca filmul poate fi un adevarat ambasador pentru destinatiile turistice din tara noastra”, spunea si Giulia Nahmany intr-un interviu.

dragoste si design foto 2

dragoste si design foto 2

Program:

Vineri: 16:30
Sambata: 12:00; 17:00
Duminica: 11:00; 21:30
Luni, Miercuri: 14:00; 19:00
Marti: 16:30; 21:30
Joi: 16:30
Te-ar mai putea interesa: