Don Quijote @ TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Don Quijote @ TNB – Sala Studio

Spectacol cu o frumoasa cariera naţională si internationala, Don Quijote după Miguel de Cervantes, creat in 2005 de Dan Puric si Compania « Passe Partout DP » la TNB, se reia pe scena Salii Studio. Primul spectacol al actualei stagiuni.

Plecat din carte, in cautarea unor adevaruri numai de el stiute, eroul lui Cervantes, si al lui Dan Puric deopotriva, traverseaza cu lejeritate lumea, cu barierele ei de cultura si de mentalitate, croindu-si drum liber catre sufletele oamenilor de pretutindeni.

Asa cum scria ziarul parizian Le Figaro, ”Totul explodeaza la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trai, viziunea poetica, talentul sau de actor, de regizor, de coregraf… Creatiile lui constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane”.

Un spectacol atemporal si international, primit cu ovatii si peste granitele tarii, la Berlin (Russisches Haus), la Londra (Cadogan Hall), la Paris (Espace Pierre Cardin), la Bruxelles, Madrid sau Viena, aratand lumii, printr-un limbaj teatral compus dincolo de cuvant, ca visatorii sunt voci universale, iar nebunia lor – mantuitoare. Un limbaj accesibil oricui, menit să ne apropie de spiritul eroului lui Cervantes si de tainele lui sufletesti intr-o lume zbuciumata, cum este aceasta din zilele noastre. Nu ratati intalnirea cu cavalerul ratacitor de la Mancha, care, revenind parca pe aripile vantului, ne daruieste o alegorie universala, made in Romania.

De la orele 20:00.

Pret bilet: 70 lei, 50 lei, 20 lei.

Durata: 1h 20 min (fara pauza)

 
Te-ar mai putea interesa: