Dineu cu Prosti la TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Dineu cu Prosti la TNB

Va doriti ca seara sa fie o adevarata explozie de buna dispozitie? Vreti sa radeti, sa va relaxati, sa va amuzati si sa va distrati cat pentru o saptamana

Titlul este atat de simplu si, totusi, atat de sugestiv. Francis Veber, regizor, dramaturg si scenarist francez, isi demostreaza si de aceasta data maiestria cu care a asternut pe hartie replici spumoase, personaje haioase si situatii comice.

Comedia „Dineu cu prosti”  ii aduce in fata spectatorilor pe marii actori Horatiu Malaele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica, Dorin Andone, Tomi Cristin si Alexandru Georgescu. Cu acesti actori pe scena, piesa nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Talentul, naturaletea si pasiunea cu care actorii dau nastere personajelor sunt fascinante. Dincolo de dialogurile explozive, de situatiile comice care starnesc rasul si miscarile scenice care completeaza perfect intregul scenariu, „ Dineu cu prosti”  are si o consistenta psihologica.

Va mai spunem doar ca regia ii apartine lui Ion Caramitru, traducerea lui Tudor Tepeneag, iar scenografia Florentinei Popescu Farcasanu.

„Dineu cu prosti”  este mai mult decat o piesa de teatru comica. Este un adevarat spectacol pentru toate gusturile!

Sa aveti vizionare placuta!

Sala Studio

Durata spectacol: 1h 40 min (fara pauza)

De la orele 20:00

Pret bilet:

100 lei – Loja Oficială
80 lei; 60 lei; 30 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)
Te-ar mai putea interesa: